Prenočišča

Pospremili vas bomo do hišk za goste, ki so od kmetije oddaljene dobrih petsto metrov. Makadamska pot vas bo vodila med vinogradi in oljčniki mimo dvesto let starega mogočnega Joščevega hrasta.

Dve stari kmečki poslopji smo preuredili v lični hiški, sobe v njih pa poimenovali po tipičnem briškem sadju in plodu, češnji, grozdju, kostanju, jabolku in jagodi.
Zjutraj vas bo zbudilo meketanje koz, ki se pasejo pod hiškama, poleti pa vas bo uspavalo oglašanje čričkov v toplih nočeh. V vse sobe smo namestili peči na drva, opremo pa ročno poslikali v nežnih barvnih tonih.

V eni od hišk smo uredili skupno kuhinjo, ki smo jo imenovali marelica. V njej lahko ob prijetnem druženju posedi deset do dvanajst ljudi. Kuhinjo smo opremili s kuhalnikom, hladilnikom, vso posodo, televizorjem in, da vas pozimi ne bo zeblo, tudi s pečjo na drva.

    

 

Češnja

Družinska soba s pečjo na drva, satelitsko televizijo, WC-jem, tušem in pogledom na zaselek Okroglo ima v rdečih tonih poslikane detajle. V prednji sobi je zakonska postelja, v drugi pa dva pograda. Soba je klimatizirana, opremljena s komarniki in ima dostop do Wi-Fi omrežja.

Grozdje

Družinska soba z dvema pečema na drva, satelitsko televizijo, WC-jem in tušem je poslikana v modrih tonih. Pogled skozi okno razkrije Okroglo, zaselek z eno samo domačijo. V prednji sobi je zakonska postelja, v drugi pa dva pograda. Soba je klimatizirana, opremljena s komarniki in ima dostop do Wi-Fi omrežja.

Jabolko

Mini suite s pečjo na drva, satelitsko televizijo, WC-jem, tušem in pogledom na Okroglo. V sobi z dnevnim kotičkom in nežno zeleno poslikani opremi lahko prespita dve osebi z možnostjo dodatnega ležišča. Suita je klimatizirana, opremljena s komarniki in ima dostop do Wi-Fi omrežja.

Jagoda

Mini suite, poslikana v beige barvnih tonih. V pritličju je dnevni prostor s kaminom in satelitsko televizijo, v zgornjem nadstropju pa soba s kopalnico. V jagodi lahko prespita dve osebi z možnostjo dveh dodatnih ležišč. Suita je klimatizirana, opremljena s komarniki in ima dostop do Wi-Fi omrežja.

Kostanj

Mini suite s pečjo na drva, satelitsko televizijo, WC-jem, tušem in teraso pod mogočno staro figo. V sobi z nežno modro poslikano opremo lahko prespita dve osebi. Suita je klimatizirana, opremljena s komarniki in ima dostop do Wi-Fi omrežja.

Marelica

V eni od hišk smo uredili skupno kuhinjo, ki smo jo imenovali marelica. V njej lahko ob prijetnem druženju posedi deset do dvanajst ljudi. Kuhinjo smo opremili s kuhalnikom, hladilnikom, vso posodo, televizorjem in, da vas pozimi ne bo zeblo, tudi s pečjo na drva.

Cenik nočitev

Cenik nočitev z zajtrkom za dve osebi

Češnja, Grozdje, Kostanj   …   80 €

SINGLE-USE UPORABA … 50 € / SOBO

Jabolko   …   90 € (SINGLE-USE 55 €)

Jagoda   … 95 € (SINGLE-SE 60 €)

DOPLAČILA

Vsako dodatno ležišče  …   35 €

Turistična taksa: 2,5 € / osebo / dan

Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.

Rezervacija sobe

Povpraševanja za rezervacijo sobe sprejemamo preko telefona, e-pošte in spodnjega obrazca.

00 386 5 304 25 55

E-mail

Reviews

Čarobno v vseh pogledih

Tako blizu doma, pa tako čarobno v vseh pogledih. Na najinih potovanjih naju najbolj navdušujejo narava, ljudje in kulinarika in vsega tega je tam na Bregu res veliko. Spokojnost, prekrasna narava, odlična namestitev, kulinarika presežkov in nadvse prijazno osebje (Mirela in ostali). Včasih je pač potrebno daleč, da najdeš in uživaš v tistem, kar se ob nekoliko domišljije ponuja čisto blizu. Brda so prekrasna v vseh pogledih, Turistična kmetija Breg pa je kot češnja na vrhu vsega.
– Blanka in Nejc

Pobeg v naravo od prenatrpanega urnika

Toplo priporočam. Sploh ljubiteljem sivke. Hrana odlična, zelo prijazno osebje, idilična lokacija na vrhu hriba. Prostor ki ga kar ne bi zapustil. Odličen predlog za pobeg v naravo od prenatrpanega urnika.
– Alja Plosnik

Toplo priporočam obisk

Kmetija leži visoko na hribu na lepi lokaciji. Hrana izvrstna, pripravljena domiselno. Okusi so zanimivo sestavljeni in tvorijo čudovito celoto. Vse delajo sami, tudi sladice. Vsekakor je vredno obiska in tudi, da zaviješ s poti zaradi tega. Toplo priporočam obisk.
– Karolina Verbnik

Srčno priporočam

Srčno priporočam, lastnici prijazni, ustrežljivi, okolica prekrasna, hrana izjemna, soba prečudovita. Res se splača, zagotovo jih bomo ponovno obiskala.
– Tatjana Basta

Woderful frittata – egg omlet with fresh herbs picked from the garden

Getting there is a trip threw Goriska brda – Slovenian Toscany. Even if it feels like you are going to the end of the world, it is worth the trip. Wonderfull sourounding, friendly and relaxed sisters that run the place and very good domestic food. Read less.
– Urska B

Festa compleanno e anniversario

Come sempre posto fantastico, sempre una riscoperta, cibo ottimo e le padrone sono fantastiche…. qui sotto il piatto pollo e fichi del menù del momento …😁 il posto è fantastico con dei panorami bellissimi che dire tutto super….
– Ester D

Als Wanderer 1 Übernachtung mit Frühstück und Abendessen

Leider nur 1 halben tag hier verbracht. Traumhaft die ruhige Lage mit dem riesigen Feigenbaum neben dem Haus. Das Abendessen was Mirrella für nur 2 Mann zauberte mit dem guten Wein bemerkenswert. Ebenso das gute Frühstück. Tolle Gastfreundschaft. Auch mal ohne W-LAN ein Erlebnis. Im EG war eine Küche zur Mitbenutzung mit Kühlschrank.

Gerd Z

The best vacation you can imagine

We found this agro hotel ran by two sisters by pure coincidence. We came for one night and stayed for 3 weeks. The hotel (an old farm house), the incredible food, wonderful proprietors and their families made this an amazing vacation. The area is full of walking and biking paths, there are cherries, figs, lavender,cheeses and wines ….everything you heart desires. We highly recommend this place. We are definitely coming back!

-Natasza C

Promo Breg

Promo Goriška Brda

Kontakt in urnik

Adrijana in Mirela Peresin
Breg pri Golem Brdu 3
5212 Dobrovo, Slovenija

t 00 386 5 304 25 55
m 00 386 41 950 459 (Adrijana)
m 0039 333 3213497 (Mirela)
e info@turizembreg.com

ODPRTO:
ob petkih zvečer, sobotah in nedeljah
med tednom: po naročilu

KUHINJA JE ODPRTA
ZA KOSILO od 12. do 15. ure,
za VEČERJO od 18. do 21. ure.

Kje se nahajamo?

Navodila za pot

Socialna omrežja

 

TRIPADVISOR