Ponudba

KULINARIKA

Razvajali vas bomo s starimi recepti tipične briške in furlanske kuhinje z veliko zelišči, vam ponudili doma pridelano zelenjavo, meso in vino, domače marmelade, med, testenine in kruh. Kulinarične dobrote boste lahko poplaknili z doma pridelanimi vini, ki jim klima in lega omogočata popoln okus. Ponudili vam bomo domača odprta vina, med črnimi merlot, med belimi tipično briško mešano (rebula, malvazija in sauvignonasse), pa tudi stekleničena vina znanih briških vinarjev.

PRENOČIŠČA

Dve stari kmečki poslopji smo preuredili v lični hiški, sobe v njih pa poimenovali po tipičnem briškem sadju in plodu, češnji, grozdju, kostanju, jabolku in jagodi. Zjutraj vas bo zbudilo meketanje koz, ki se pasejo pod hiškama, poleti pa vas bo uspavalo oglašanje čričkov v toplih nočeh. V vse sobe smo namestili peči na drva, opremo pa ročno poslikali v nežnih barvnih tonih.

IZPOSOJA KOLES

Za prijetno potepanje po slikovitih briških gričih vam je na voljo dvanajst koles, med njimi osem gorskih. Najeli jih boste lahko skupaj z opremo, dali vam bomo tudi brošure z opisom poti, na katerih se boste naužili prelestnih lepot vinorodnih Brd.

DOMAČE ŽIVALI NA KMETIJI

Veliki in majhni otroci se bodo zagotovo razveselili ponijev, koz, kokoši, pavov, zajcev, rac in kužkov in jih občudovali v njihovem naravnem okolju.

MED IN MEDENI IZDELKI

Na kmetiji pridelujemo tudi domači med.

POSLOVNA SREČANJA

Za poslovna srečanja, seminarje, delovne sestanke in podobno vam je na naši kmetiji na voljo mirno okolje v odmaknjenem delu Brd.