Ostala ponudba

MED IN MEDENI IZDELKI

Na kmetiji pridelujemo tudi domači med.

DOMAČE ŽIVALI NA KMETIJI

Veliki in majhni otroci se bodo zagotovo razveselili ponijev, koz, kokoši, pavov, zajcev, rac in kužkov in jih občudovali v njihovem naravnem okolju.

IZPOSOJA KOLES

Za prijetno potepanje po slikovitih briških gričih vam je na voljo dvanajst koles, med njimi osem gorskih. Najeli jih boste lahko skupaj z opremo, dali vam bomo tudi brošure z opisom poti, na katerih se boste naužili prelestnih lepot vinorodnih Brd.

ALPE ADRIA TRAIL – http://www.alpe-adria-trail.com

Pot Alpe Adria na skupno 43 etapah in skupno približno 750 km povezuje tri regije: avstrijsko Koroško, Slovenijo in Furlanijo-Julijsko krajino. 30 etapa se začne ravno v Bregu pri Golem Brdu, tako da je naša turistična kmetija odlično izhodišče.

IZLETI

Če si boste zaželeli ogledati bližnjo ali daljno okolico ali pokusiti vina briških in zamejskih vinarjev, vam v sodelovanju s prevozništvom Silbus (www.silbus.si) priskrbimo avtobus za dvajset oseb ali pa priskrbimo taxi Brda (taxi.brda@live.com / www.taxi-brda.si).

POSLOVNA SREČANJA

Za poslovna srečanja, seminarje, delovne sestanke in podobno vam je na naši kmetiji na voljo mirno okolje v odmaknjenem delu Brd.