Sivka

Naročilo izdelkov iz sivke preko spleta

Poletje preživite v družbi aromatičnega vonja sivke. Sivka ali lavanda je grmovnica, ki simbolizira mir, brezmadežnost, dobro spanje in dolgoživost. Sivko si lahko privoščimo v kulinariki, v čaju ali sladoledu. Aromatično sivkino olje se uporablja za masažo, ki sprošča in nas zaziblje v sproščujoč in miren spanec. Šopke sivke imamo lahko po celem stanovanju, kjer zdržijo najmanj eno leto. Če želimo prostor (tudi omaro z oblačili) bolj intenzivno odišaviti, sivkine cvetove zdrobimo v skledici in sprostimo božanski vonj, ki bo vplival na naše dobro počutje.

Naše izdelke iz sivke lahko naročite tudi preko spleta, oglejte si spodnjo ponudbo:


SIMBOL LEPOTE IN MIRU

Privoščite si sprehod skozi naš nasad sivke,rastline, ki očara s svojim vonjem, barvo in izjemnimi lastnostmi. Njen vonj pomirja um in nas popelje daleč na sredozemske obale, njeno cvetje privablja metulje in čebele, zdravi in neguje, ob njem se oko spočije in vzradosti.
V poletnih mesecih vam bomo postregli z jedmi s sivko (staran sir s sivko in cvetlični med aromatiziran s cvetovi sivke, frtalja s sivko in meto, rezanci z bučkami, mandlji in sivko, piščančja prsa v beli omaki in sivkinimi cvetovi, razne sladice in med njimi tudi sivkine ledene rezine), pripravili pa smo vam tudi uporabne izdelkeiz te izjemne rastline, za katero že od nekdaj velja, da prinaša spokoj, ljubezen in čistost. Poleg sivke smo aktivni tudi na področju drugih zelišč, saj uspešno sodelujemo tudi s Hišo zelišč.